Moč je v nasmehu

Pri nas je pacient na prvem mestu

Resnično verjamemo, da se prava moč skriva v dobri volji, pozitivnem razmišljanju in optimističnem gledanju v prihodnost. Vse to troje pa povezuje nasmeh. Mi smo tukaj zato, da našim pacientom vračamo nasmeh na obraz – tako po strokovni plati (zdravljenje, ravnanje in beljenje zob) kot tudi s pozitivno energijo, ki jo oddajamo.

Izrednega pomena nam je zadovoljna lokalna skupnost. Tako po najboljših močeh pomagamo z donacijami/sponzorstvi lokalnim športnim, kulturnim društvom in ostalim interesnim skupinam ter posameznikom. Zraven tega pa smo zelo dejavni na vseh družbenih omrežjih, kjer soustvarjamo pozitivno klimo.

Ekipa VBO

Za vas smo z veseljem na razpolago tudi izven delovnega časa.

Poslanstvo

FILOZOFIJO »MOČ JE V NASMEHU« PRENESTI NA NAŠE PACIENTE

Kot že pove naš slogan, ki pravi »MOČ JE V NASMEHU«, želimo vsem našim pacientom pričarati nasmeh na obraz. Sami resnično živimo v prepričanju, da pozitivno gledanje na svet in optimistična drža nosita v sebi največjo moč. Samo srečen in zadovoljen človek je lahko tudi lep.

Vizija

POSTATI VODILNA DIGITALNA ORDINACIJA V EVROPI

Že danes veljamo za pionirje digitalne ortodontije, saj slednja pri nas že konkretno izpodriva klasično ortodontijo. V prihodnosti bomo v celoti prešli na digitalno ortodontijo; brezpapirno, brezkovinsko in brez odtiskovanja. Ob tem pa bomo z lastno razvojno ekipo soustvarjali prihodnost svetovne ortodontije. Seveda pa si želimo, da nas okolje še naprej dojema kot pozitivno ordinacijo, ki v vsakem trenutku udejanja slogan »MOČ JE V NASMEHU«.

Vesna Kaloh, dr. dent. med., spec. čeljustne in zobne ortopedije

Vesna Kaloh, dr. dent. med., spec. čeljustne in zobne ortopedije

Soustanoviteljica in direktorica VBO – Ortodontska ordinacija

Vesna Kaloh, dr. dent. med., spec., soustanoviteljica in direktorica VBO – Ortodontske ordinacije, je zobozdravnica, specializirana za področje ortodontije.

Marko Kaloh, dipl. ekon.

Marko Kaloh, dipl. ekon.

Soustanovitelj in prokurist VBO – Ortodontska ordinacija

Marko Kaloh, dipl. ekon., soustanovitelj in prokurist VBO – Ortodontske ordinacije, je diplomiral s področja marketinga.

Tea Šket

Tea Šket

Dr.dent.med.

Tea Šket, dr. dent. med.,  je zobozdravnica, torej strokovna okrepitev ekipe VBO. Pri svojem delu je entuziastična, natančna in nasmejana, saj je z dosego poklica izpolnila svojo otroška željo – postati zobozdravnica.

Suzana Plankelj

Suzana Plankelj

Srednja medicinska sestra

Suzana Plankelj, zobna asistentka je leta 2006 končala srednješolsko izobraževanje na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli Maribor in si pridobila naziv srednje medicinske sestre.

Jernej Hergamas

Jernej Hergamas

Računalniški tehnik

Jernej Hergamas je leta 1998 zaključil srednješolsko izobraževanje na Srednji elektro-računalniški šoli Maribor in si pridobil naziv računalniški tehnik.

Kratek zgodovinski pregled

VBO – Ortodontska ordinacija

  • Leta 2003 Vesna Kaloh diplomira in pridobi naziv: Vesna Kaloh, dr. dent. med.,
  • Leta 2011 Vesna Kaloh uspešno opravi specialistični izpit iz ortodontije in pridobi naziv: Vesna Kaloh, dr. dent. med., spec. zobne in čeljustne ortopedije,
  • Leta 2012 Vesna Kaloh prične z izvajanjem koncesijske pogodbe kot zasebnica – takrat še kot Vesna Božnik,
  • Leta 2014 Vesna Kaloh in Marko Kaloh ustanovita podjetje Ortodontska ordinacija VBO, d.o.o., ki od takrat izvaja storitve po koncesijski pogodbi in za samoplačnike,
  • Leta 2014 se VBO-ju priključi Suzana Plankelj in postanemo ekipa VBO,
  • Leta 2014 registriramo FB profil VBO – Ortodontska ordinacija, ki kasneje postane najuspešnejši slovenski ortodontski FB profil,
  • Leta 2015 vpeljemo slogan »MOČ JE V NASMEHU«, po katerem postanemo prepoznani v širši regiji,
  • V obdobju 2015 – 2017 se nam pridružita najmlajša člana VBO ekipa; leta 2015 na svet prijoka Edvard Kaloh in leta 2017 še Frida Kaloh. To turbulentno obdobje smo uspešno premagali s pomočjo kolegov ortodontov iz naše regije, za kar se jim najlepše zahvaljujemo,
  • Leta 2017 vpeljemo digitalno ortodontijo – dr. Kalohova v Varšavi uspešno opravi usposabljanje in certifikacijo za sistem Invisalign. Kot prvi v Sloveniji nabavimo iTero intraoralni skener in pričnemo pot vodilnega igralca na področju Invisalign sistema v regiji,
  • Leta 2017 smo zaradi povečanega obsega primorani podvojiti našo ekipo VBO – po vrsti se nam pridružijo Jernej, Anja in Tea.