PREVERITE SVOJ POPOLN NASMEH!

Predstavljamo vam SmileView – na široko se nasmehnite, napravite selfie, počakajte nekaj sekund in pričarali vam bomo popoln nasmeh.

 

V živo na VBO vam sicer pričaramo še lepši nasmeh, a za prvi korak bo tudi to zadostovalo.

Trenutno - SmileViewTrenutno - SmileView

Invisalign.

Nevidni zobni aparat Invisalign – hitro in brez bolečin do popolnega nasmeha. Primeren za vse starostne skupine.

 

VBO – digitalno zobozdravstvo je največji in najbolj izkušen ponudnik obravnav z nevidnim zobnim aparatom invisalign v regiji.

Neviden in snemljiv zobni aparat.

ČAS JE ZA NOVO TEHNOLOGIJO.

Revolucija na področju ravnanja zob je tukaj. Pri nevidnem zobnem aparatu Invisalign gre za serijo snemljivih zobnih opornic, ki so izdelane po meri posebej za vaše zobe. Brez nosilcev, brez žic in brez bolečine. V najkrajšem času, z najmanj pregledi pri ortodontu do najbolj natančnih rezultatov. Za vaš popoln nasmeh pripravimo plan premikov zob s posebno 3D programsko opremo, ki nam omogoča maksimalno natančnost pri načrtovanju premikov vaših zob.

Za vse starostne skupine.

ENOSTAVNO DO NASMEHA KOT STE SI GA VEDNO ŽELELI.

Leta niso nikakršna ovira, saj je nevidni zobni aparat Invisalign primeren za čisto vse starostne skupine. V naši ordinaciji najmlajši VBO-jevec šteje 8 let, najstarejši pa 69 let. Do popolnega nasmeha brez kakršnihkoli omejitev, saj je nevidni zobni aparat Invisalign neviden in snemljiv. Ste na zmenku ali pomembnem sestanku? Ste športnik, glasbenik? Noben problem; aparat le enostavno odstranite z vaših zob. Obravnava je povsem prilagojena vašim potrebam.
vbo invisalign
vbo invisalign

Izjemno lepi nasmehi in obrazi.

POPOLN NASMEH JE ŠELE ZAČETEK.

Lepota je v simetriji. Nevidni zobni aparat Invisalign v rokah naših specialistov ortodontije ni le najboljši sistem za ravnanje zob na svetu, ampak nam omogoča doseči tudi lepši izgled ustnic in obraznih linij ter izboljša simetrijo obraza. Smo specialisti ortodontije in ob tem zelo izkušeni v »ortodontiji obraza«. Popoln nasmeh si namreč zasluži simetrijo obrazne popolnosti. Dovolite, da naši izkušeni specialisti ortodontije analizirajo vaš potencial in vas peljejo na pot sprememb, kjer nemogoče postane mogoče. Živi svoje sanje. Tvoj popoln nasmeh je šele začetek.

Hitra, natančna, udobna in neboleča obravnava.

SMEJTE SE BREZ SRAMU!

Staromodni zobni aparati so grdi, manj natančni in zelo zahtevni za čiščenje. Obravnave trajajo po več let, z ogromno rednimi in izrednimi pregledi ter bolečimi zategovanji žic med pregledi. Ob tem pa izgubite ogromno časa pri zagotavljanju ustne higiene, saj je čiščenje zob zelo oteženo, zato je povečano tveganje za nastanek zobne gnilobe in vnetja dlesni.

Nevidni zobni aparat Invisalign je rešil vse navedene težave in popeljal ortodontijo v 21. stoletje. Do stanja vaših zob pridemo v nekaj minutah z intraoralnim skenerjem, kar je neprimerno bolj prijetno kot odtiskovanje zob. Vsak premik zob je načrtovan s programom za 3D načrtovanje. Na ta način omogočimo najkrajši možen čas obravnave do popolnega nasmeha. In to brez bolečin. Zraven tega pa je ustna higiena povsem enostavna, saj le snamete vaš nevidni zobni aparat Invisalign in poskrbite za vaše zobe. Na pregled pa je potrebno priti le enkrat na tri mesece, tak pregled je povsem neboleč.
vbo Invisalign itero
VBO Digitalno zobozdravstvo

Največji in najbolj izkušen ponudnik obravnav z nevidnim zobnim aparatom Invisalign v tem delu Evrope.

NAJ VAS NAŠE ZNANJE IN IZKUŠNJE POPELJEJO BREZ BOLEČIN DO POPOLNEGA NASMEHA.

Z več kot 500 novimi Invisalign pacienti vsako leto, smo daleč največja in najbolj izkušena ortodontska ordinacija v tem delu 🇪🇺 Evrope. Najuspešnejši nismo le zaradi naše predanosti k popolnim rezultatom, ampak predvsem zaradi naše sposobnosti zadovoljiti pacientove želje. Ker zase želite le najboljše, izberite najboljši sistem za ravnanje zob na svetu v najboljši ordinaciji v tem delu Evrope. Izberite nevidni zobni aparat Invisalign v digitalnem zobozdravstvu VBO.

Izjave zadovoljnih strank

Cene.

BREZPLAČNI POSVET Z VODILNIMI STROKONJAKI ZA INVISALIGN. MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA.

V naši ordinaciji zagovarjamo maksimalno transparentnost z nedvoumno komunikacijo. Brez zavajanj, saj nam je pacientovo zadovoljstvo najpomembnejše. Tako želimo vsakomur jasno povedati, da je od nepravilnosti vsakega posameznika odvisno koliko opornic bo potrebnih za popoln nasmeh. Od števila opornic pa je odvisna končna cena. Z našim znanjem in izkušnjami vam lahko pripravimo načrt premikov zob z najmanjšim možnim številom opornic.

Več in podrobneje pa na strokovnem posvetu, kjer vas bomo pregledali, poskenirali vaše zobe z najnovejšim intraoralnim skenerjem iTero Element 5D in vam pojasnili možnosti obravnave primerne za vas. Vi pa boste predstavili svoja pričakovanja in želje vodilnim strokovnjakom za Invisalign. Brezplačno. Na podlagi takšnega pregleda potem pripravimo individualizirano ponudbo, ki vsebuje vse potrebno za premikanje zob. Vključno s skeniranjem, pripravo plana, namestitvijo aparata, redne in izredne kontrole, snetje aparata, retencijska opornica Vivera za vzdrževanje stanja in enoletna oskrba po snetju aparata (do 5 brezplačnih obiskov!). Skratka; brez skritih stroškov in brez doplačil.

Cenovni razpon popolne Invisalign obravnave: Od 999,00 EUR do 4.499,00 EUR.
Različne možnosti obročnega plačevanja.
Izkoristite možnost brezplačnega posveta z vodilnimi strokovnjaki za Invisalign in pridobite individualizirano ponudbo.

Naročite se na brezplačen strokovni pregled.

     


     


         vbo tender