Invisalign Teen

PRIVOŠČITE NAJBOLJŠE SVOJEMU OTROKU

Pri mladostnikih, ki so jim pravkar izpadli zadnji mlečni zobje, gre še vedno za razvijajoče se zobovje, zato Invisalign zanje dolga leta ni bil primeren. Z razvojem tehnologije pa je prišla nevidna rešitev tudi za njih, kar so z velikim navdušenjem sprejeli tako najstniki kot njihovi starši širom sveta.

VODENO IZRAŠČANJE ZOB

V opornicah aparata je prostor, v katerega se spuščajo še ne povsem izrasli zobje. Kadar naravna pot izraščanja zoba ni ustrezna, ga aparat preusmeri na pravo pot.

INDIKATOR ZA KONTROLO NOŠENJA APARATA

Vsaka opornica aparata ima modro oznako, ki postopno bledi, kadar je aparat v ustih. Starši imajo tako kontrolo, ali najstnik dosledno nosi aparat.

DODATNE NADOMESTNE OPORNICE

V Paketu Invisalign Teen je vkjučenih šest dodatnih opornic, ki jih lahko naročimo v primeru, če se kaka opornica zlomi ali izgubi. Tako ste lahko bolj brezskrbni, da vam zaradi vihravosti vašega najstnika ne bodo nastali dodatni stroški.

DODATNA KRILCA NA OPORNICI ZA UREJANJE GRIZA

Pri mladostnikih, katerih rast še ni zaključena, je možno vzpodbuditi rast spodnje čeljustnice, kadar je ta prekratka. Pri klasični ortodontiji počnemo to  dvofazno – najprej s snemnim aparatom vzpodbudimo rast spodnje čeljusti, potem pa s fiksnim aparatom še poravnamo zobe. Pri Invisalign sistemu lahko oboje počnemo hkrati, zato je ortodontska obravnava krajša.

Moder indikator

VAROVALO ZA STARŠE

V 10 letni zgodovini Invisalign Teen sistema, se je opornica izkazala za nepogrešljivo. Že občutek, da starš lahko preveri, koliko časa je aparat v ustih, bistveno izboljša sodelovanje najstnika. V naši ordinaciji z najstniki, ki nosijo Invisalign Teen aparate, praktično nimamo problemov.

Invisalign Teen

ZA BREZSKRBNO MLADOST

Invisalign se lepo vključi v dinamično življenje sodobnega najstnika, saj ne ovira:

  • vsakdanje komunikacije, tako v šoli kot v prostem času
  • igranja inštrumentov
  • petja v solo izvedbi ali v pevskem zboru
  • športnih aktivnosti
  • učenja tujih jezikov
  • prvih poljubov