PREVERITE SVOJ POPOLN NASMEH!

Predstavljamo vam SmileView – z njim napravite selfie, se na široko nasmehnete, potem pa počakate nekaj sekund, da vam pričaramo POPOLN NASMEH!

 

V živo na VBO vam sicer pričaramo še lepšega, a za prvi korak bo tudi to zadostovalo.

Trenutno - SmileViewTrenutno - SmileView

Invisalign

Teen.

Nevidni zobni aprat Invisalign Teen – hitro in brez bolečin do popolnega nasmeha. Izdelan posebej za najstnike.

 

VBO – digitalno zobozdravstvo je največji in najbolj izkušen ponudnik obravnav z nevidnim zobnim aparatom Invisalign v regiji.

Invisalign teen
Invisalign teen

Neviden in snemljiv zobni aparat.

Recite NE žici.

Vaš telefon je brezžičen. Vaš računalnik tudi. Zakaj bi potem žice imeli na zobeh? Dobrodošli v 21. stoletju. Do popolnega nasmeha z nevidnim, snemljivim in brezžičnim zobnim aparatom Invisalign.

Najstniki si zaslužijo le najboljše.

Poljubljajte se brez težav tekom ortodontske obravnave.

Stopite v puberteto s popolnim nasmehom. Ne dovolite si, da bi vaši krivi zobje vplivali na vašo samopodobo. Poskrbite za popoln nasmeh že danes.
Invisalign teen
Invisalign teen

Idealna rešitev za najstnike.

Omogoča vodeno izraščanje zob.

Z obravnavo Invisalign Teen lahko pričnemo takoj, ko izpade zadnji mlečni zob. Ne rabimo čakat, da vsi stalni zobje izrastejo. Pri planiranju namreč predvidimo pot izraščanja zob in jih preusmerjamo v pravi položaj v zobnem loku. S tem omogočimo zobu najkrajšo pot na pravo mesto in tako skrajšamo čas nošenja aparata.

Do popolnega nasmeha dvakrat hitreje.

Ob ravnanju zob poskrbi še za pravilen ugriz.

Invisalign Teen je edinstven sistem s krilci, ki vodijo čeljust v pravi položaj in ji omogočajo pravilno rast. Na ta način hkrati ravna zobe in ureja nepravilni ugriz. To pri klasični ortodontski tehniki ni mogoče. S sočasnim urejanjem dveh napak razpolovimo čas ortodontske obravnave.
Invisalign teen

Izjave zadovoljnih strank

Cene.

BREZPLAČNI POSVET Z VODILNIMI STROKONJAKI ZA INVISALIGN. MOŽNOST OBROČNEGA ODPLAČEVANJA.

V naši ordinaciji zagovarjamo maksimalno transparentnost z nedvoumno komunikacijo. Brez zavajanj, saj nam je pacientovo zadovoljstvo najpomembnejše. Tako želimo vsakomur jasno povedati, da je od nepravilnosti vsakega posameznika odvisno koliko opornic bo potrebnih za popoln nasmeh. Od števila opornic pa je odvisna končna cena. Z našim znanjem in izkušnjami vam lahko pripravimo načrt premikov zob z najmanjšim možnim številom opornic.

Več in podrobneje pa na strokovnem posvetu, kjer vas bomo pregledali, poskenirali vaše zobe z najnovejšim intraoralnim skenerjem iTero Element 5D in vam pojasnili možnosti obravnave primerne za vas. Vi pa boste predstavili svoja pričakovanja in želje vodilnim strokovnjakom za Invisalign. Brezplačno. Na podlagi takšnega pregleda potem pripravimo individualizirano ponudbo, ki vsebuje vse potrebno za premikanje zob. V ključno s skeniranjem, pripravo plana, namestitvijo aparata, redne in izredne kontrole, snetje aparata, retencijska opornica Vivera za vzdrževanje stanja in enoletna oskrba po snetju aparata (do 5 brezplačnih obiskov!). Skratka; brez skritih stroškov in brez doplačil.

Cenovni razpon popolne Invisalign Teen obravnave: Od 999,00 EUR do 4.499,00 EUR.
Različne možnosti obročnega plačevanja.
Izkoristite možnost brezplačnega posveta z vodilnimi strokovnjaki za Invisalign in pridobite individualizirano ponudbo.

Naročite se na brezplačen strokovni pregled.

     


     


         vbo tender