vbo cosmo

Skupaj s Cosmopolitanom smo se odločili, da vas še posebej obdarimo.

 

Kot največji ponudnik nevidnih zobnih aparatov Invisalign v tem delu Evrope, vam ob 30. obletnici našega delovanja, v sodelovanju s Cosmopolitanom PODARJAMO kar 10% popust na celotno obravnavno z nevidnim zobnim aparatom Invisalign pri VBO! 

 

Za rezervacijo te enkratne ugodnosti je potrebno izpolniti spodnji formular in naši prijazni VBO-jevci vas bodo poklicali, da se dogovorite za najustreznejši termin prvega pregleda pri nas, ki je povsem brezplačen.

 

Na enkratno akcijo “VBO & Cosmpolitan podarjata 10% popust na Invisalign pri VBO” se lahko prijavite do 20. 2. 2021, popust pa boste lahko izkoristili vsi tisti, ki se boste odločili za obravnavo z nevidnim zobnim aparatom Invisalign pri VBO do 30. 6. 2021.

 

Pozor: Akcijski popust velja za vse tiste, ki še niste opravili prvega pregleda pri nas in niste v aktivni obravnavi! Popusti se z drugimi akcijami ne seštevajo!

 

Pogosta vprašanja:

Kakšna je cena nevidnega zobnega aparata Invisalign pri VBO?

Cena nevidnega zobnega aparata Invisalign pri VBO, je v celoti odvisna od vsakega posameznika oz. stanja zob. Cenovni razpon je zato zeloooo širok in je odvisen od nepravilnosti zob; večja kot je nepravilnost, več opornic je potrebnih, dlje časa traja obravnava in višja je cena. Prav zato je prvi pregled v celoti brezplačen, da se lahko vsakdo brez obveznosti seznani s svojim primerom.

Ali omogočate plačilo na obroke?

Da, omogočamo plačilo do 60 obrokov.

Kakšna je zgornja starostna meja za uporabo nevidnega zobnega aparata Invisalign?

Zgornje starostne meje za nevidni zobni aparat Invisalign ni, saj se zobje premikajo celo življenje in posledično jih lahko celo življenje ravnamo. Drugače povedano: dokler imate svoje zobe, jih lahko premikamo.

Kontakt.

Telefon

041 844 034

 

E-Pošta

info@vbo.si

Delovni čas:

Ponedeljek

07:00 – 14:30

 

Torek

07:00 – 14:30

 

Sreda

07:00 – 14:30

 

Četrtek

07:00 – 14:30

 

Petek

07:00 – 14:30


Svoj 10%
popust si
zagotovi
tukaj:

   


   


     Obiščite nas tukaj!

  Mladinska ulica 54
  2000, Maribor

  vbo Obiščite nas tukaj!